Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Pritom Ili Pri Tom

Pritom Ili Pri Tom

Он редовно долази на наставу, има добре оцене из свих предмета, при томе живи најдаље. Piše se i jedno i drugo.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Slušala je muziku, pritom radeći vežbe. Uvek gleda svoj interes, ne vodeći pri tome računa o drugima. Piše se i jedno i drugo.

Preticanje Seminarski Rad
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.slideshare.net/AsmirDedeic/preticanje-seminarski-rad
Kad znači istovremeno, pritom se piše spojeno: Odvojeno pisanje pri tom biće kada označava povrh toga ili uz to. Piše se i jedno i drugo.

Piše se i jedno i drugo.

Slušala je muziku, pritom radeći vežbe. Kada znači povrh toga, uz to, piše se odvojeno: Kad znači povrh toga, uz to, pri tom(e) se piše rastavljeno:

Овај унос је објављен под некатегоризовано 23. Kada znači povrh toga, uz to, piše se odvojeno: Živeo je u bedi, ali i pri tom(e) je uvek ostao optimističan.

Logicki Zadaci
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.slideshare.net/VedranMiljak/logicki-zadaci
Piše se i jedno i drugo. Odvojeno pisanje pri tom biće kada označava povrh toga ili uz to. Vozila je pevajući pritom na sav glas.

Kada znači povrh toga, uz to, piše se odvojeno:

Pri tom(e) koristimo u značenju povrh toga. Он редовно долази на наставу, има добре оцене из свих предмета, при томе живи најдаље. U zavisnosti od značenja u rečenici, ova reč će se pisati spojeno ili odvojeno.

Ovo je još jedna od pravopisnih nedoumica u našem jeziku. Živeo je u bedi, ali i pri tom(e) je uvek ostao optimističan. Kako se piše ispravno pri tom ili pritom?

Instalacioni Pribor Instalacioni Pribor Nakon Postavljanja Polaganja Mree
cijeli clanak posjetite ovdje: https://slidetodoc.com/instalacioni-pribor-instalacioni-pribor-nakon-postavljanja-polaganja-mree/
Kako završiti školu i pri tom ostati normalan. Kad znači istovremeno, pritom se piše spojeno: Pritom ili pri tome ili pri ovom.

Živeo je u bedi, ali i pri tom(e) je uvek ostao optimističan.

U zavisnosti od značenja u rečenici, ova reč će se pisati spojeno ili odvojeno. U srpskom jeziku pravilno je i jedno i drugo. Kako se piše ispravno pri tom ili pritom?

Posting Komentar untuk "Pritom Ili Pri Tom"